DVH Rekrytering

Specialist på butiksrekrytering inom kategorin färskvaror                                   

Vi skapar nya rekryteringstrender från restaurangvärlden
Man kan se en tydlig trend att butik vill stärka sin färskvaruprofil för att stärka sin konkurrenskraft. Konsument söker bekvämlighet och variation. Ett inslag som ökar är olika typer av måltidslösningar för att tillgodose konsumenternas behov av moderna, hälsosamma och trendriktiga maträtter. Detta ställer nya krav på kompetens i dagligvaruhandeln.

  • Vi ser tydliga tecken på att människor som idag jobbar inom restaurangvärlden som ser sin karriär inom dagligvaruhandeln.

  • Under 2016 kommer DVH Rekrytering att bygga upp en kandidatbank med kompetens från restaurangvärlden. Personal som ska ingå i denna bank kommer från en bakgrund som tex köksmästare, souschef, kock och kallskänka mm

Vår kandidatbank – En succé i dagligvaruhandeln
DVH rekrytering har redan idag en upparbetad kandidatbank på ca 30-40 personer med olika kompetenser inom kategorin färskvaror. Personer som direkt kan gå in i en chefsposition. Vi har hjälpt många kunder att hitta rätt personal och kompetens via kandidatbanken. Vår kandidatbank är i en en ständig pågående process. Kandidater som just nu finns i vår bank är bland annat:

  • Kock / Kökschef / Souschef till butikskök

  • Butikschef

  • Försäljningschef och Säljledare för färskvaror

    • Kött & chark, fisk&skaldjur, delikatess, bageri, konditori, frukt & grönt

    • Kolonial, mejeri, fryst samt kassaledare

Erbjudande
Att rekrytera själv är en tidskrävande process. För ett lyckat resultat ofta mycket resurser och kraft. En noggrant genomförd rekrytering kan ta 80-100 timmar. Vi tar helhetsansvar för rekryteringen. Med en effektiv, trygg och säker process rekryterar vi rätt medarbetare till er organisation.

Boka nu
Sitter du möjligtvis i dom här funderingarna för din butik och behöver rekrytera så kontakta oss och boka in ett möte för en förutsättningslös diskussion kring dessa frågor! Efter ett inledande möte lämnar vi en offert om så önskas.

För mer information och boka möte, kontakta oss:

Kent Johansson

Tfn: 0708 819 729

Mail: kent.johansson@dvhbemanning.se 

Hemsida av KA Webb & Tryck