DVH Rekrytering AB - Kandidatbank butikskök

Kandidater inom Butikskök / Kock / Kallskänka
Nr Område Erfarenhet Ansvar Kompetens Utbildning Vision/Framtid
1. Butikskök Kök / Restaurang 15-20 år Eget företag Färskvaror Hotell&Restaurangskola Köksmästare i butik
      Köksmästare Kött/ Fågel/ Fisk/Skaldj HACCP Kökschef i butik
      Kökschef Restaurangdrift    
      Kock Personalansvar    
        Inköp & Budgetansvar    
             
1.1 Butikskök Kök / Restaurang 10-15 år Köksmästare Färskvaror Hotell&Restaurangskola Köksmästare i butikskök
      Souschef Kött/ Fågel/ Fisk/Skaldj Interna utbildningar Kökschef i butik
      Kock Restaurangdrift HACCP  
        Personalansvar    
        Inköp & Budgetansvar    
             
1.2 Butikskök Kök / Restaurang 20-25 år Köksmästare Färskvaror Hotell&Restaurangskola Köksmästare i butik
      Kökschef Kött/ Fågel/ Fisk/Skaldj HACCP Kock i butikskök
      Kock Restaurangdrift   Avdelningsansvarig
      Kallskänka Personalansvar    
        Inköp & Budgetansvar    
             
1.3 Butikskök Kök / Restaurang 15-20 år Köksmästare Restaurangdrift Hotell&Restaurangskola Köksmästare i butik
      Kökschef Färskvaror Interna utbildningar Kock i butikskök
      Eget företag Delikatess HACCP Avdelningsansvarig
        Budgetansvar    
        Personalansvar    
             
1.4 Butikskök Kök / Restaurang 15-20 år Köksmästare Färskvaror Hotell&Restaurangskola Köksmästare i butikskök
      Kökschef Kött/ Fågel/ Fisk/Skaldj Gastronomihögskolan Kökschef i butik
      Kock Menyer Interna utbildningar  
      Eget företag Personalansvar HACCP  
        Inköp & Budgetansvar    
             
1.5 Butikskök Kök / Restaurang 15-20 år Köksmästare Restaurangdrift Interna utbildningar Köksmästare i butik
      Kock Färskvaror HACCP Kock i butikskök
      Kock i butikskök Delikatess    
      Eget företag Budgetansvar    
        Personalansvar    
             
1.6 Butikskök Kök / Restaurang 10-15 år Köksmästare Färskvaror Hotell&Restaurangskola Köksmästare i butikskök
      Kökschef Kött/ Fågel/ Fisk/Skaldj Entreprenörskap restaurang Kökschef i butik
      Kock Menyer HACCP  
        Personalansvar Alkohol  
        Inköp & Budgetansvar    
             
1.9 Butikskök Kök / Restaurang 5-10 år Köksmästare Färskvaror Hotell&Restaurangskola Köksmästare i butikskök
    Eget företag restaurang 10-15 år Kökschef Kött/ Fågel/ Fisk/Skaldj Interna utbildningar Kökschef i butik
      Eget företag Restaurangdrift Vinkunskap  
        Personalansvar HACCP  
        Inköp & Budgetansvar    
             
Hemsida av KA Webb & Tryck