DVH Rekrytering AB - Kandidatbank dagligvaru, detalj- och fackhandel

Kandidater inom kategori färskvaror och kolonial, butikschef / färskvaruchef / avdelningsansvarig
Nr Område Erfarenhet Ansvar Kompetens Utbildning Vision/Framtid
1. Butik dagligvaror ICA 10-15 år Butikschef Färskvaror FLU Handlare
      Avdelningsansvarig Kött&Chark BLU Butikschef
        Frukt och Grönt Ledarskapsutbildning Avdelningsansvarig
        Fisk&Skaldjur Frukt&Grönt utbildning  
        Ledningsgrupp HACCP  
        Budget/Personalansvar    
             
1.2 Butik dagligvaror ICA 10-15 år Butikschef Färskvaror FLU Butikschef
      Försäljningschef Kolonial BLU Avdelningsansvarig
      Avdelningsansvarig Ledningsgrupp Ledarskapsutbildning  
        Budget/Personalansvar HACCP  
        Varuflöde    
             
1.3 Butik dagligvaror ICA 1-5 år Avdelningsansvarig Färskvaror BLU Butikschef
      Medarbetare chark/Ost Ledarskapsutbildning Avdelningsansvarig
        Mejeri HACCP  
             
             
1.4 Butik dagligvaror ICA 10-15 år Försäljningschef Färskvaror BLU Butikschef
    Axfood 1-5 år Färskvaruchef Fisk&Skaldjur Lean Avdelningsansvarig
      Avdelningsansvarig chark/Ost Karl  
      Frukt&Gröntansvarig Frukt och Grönt Ledarskapsutbildning  
        Ledningsgrupp    
             
1.5 Butik dagligvaror Axfood 10-15 år Butikschef Kolonial Interna utbildningar Avdelningsansvarig
    Bageri/Konditori 1-5 år Kolonialansvarig Färskvaror Grovstyckning  
      Avdelningsansvarig Kött HACCP  
             
1.6 Butik dagligvaror ICA 10-15 år Butikschef Kolonial BLU Butikschef
      Avdelningsansvarig Special ICA Interna utbildningar Avdelningsansvarig
             
1.7 Butik dagligvaror ICA 10-15 år Jouransvarig Färskvaror Interna utbildningar Avdelningsansvarig
      Frukt&Gröntansvarig Kött&Chark HACCP  
      Mejeriansvarig Frukt och Grönt    
      Charkansvarig Mejeri    
             
2. Butik dagligvaror Axfood 5-10 år Säljchef Färskvaror Interna utbildningar Avdelningsansvarig
    ICA 1-5 år Avdelningsansvarig Fisk&Skaldjur HACCP  
    COOP 1-5 år Medarbetare chark/Ost    
        Delikatess    
             
3. Butik dagligvaror COOP 15-20 år Färskvaruchef Färskvaror Ledarskapsutbildning Färskvaruchef
      Avdelningsansvarig Fisk&Skaldjur Fisk&skaldjur Avdelningsansvarig
        chark/Ost Grovstyckning  
        Delikatess Kött&chark  
        Ledarskap    
             
             
4. Butik dagligvaror Övrig handel 10-15 år Butikschef Färskvaror Ledarskapsutbildning Butikschef
    ICA 1-5 år Färskvaruchef ost/chark/deli Kött&chark Avdelningsansvarig
    Axfood 1-5 år Avdelningsansvarig Kött Färskvaror  
      Kolonial Frukt och Grönt    
        Fisk&Skaldjur    
        Ledarskap    
             
4.1 Butik dagligvaror ICA 10-15 år Försäljningschef Färskvaror Ledarskapsutbildning Butikschef
      Avdelningsansvarig Kolonial Bemanning  
      Personal Kassalinje Ekonomi  
        Ledarskap HACCP  
        Personal    
             
5. Butik dagligvaror ICA 5-10 år Butikschef Färskvaror BLU Butikschef
    Axfood 1-5 år Avdelningsansvarig Kolonial Kött&chark  
    Övrig handel 5-10 år   NON food Frukt&Grönt ICA Skolan  
        Frukt och Grönt Ledarskapsutbildning  
             
5.1 Butik dagligvaror COOP 15-20 år Stormarknadschef Färskvaror Ledarskapsutbildning Butikschef
      Butikschef Kolonial Kött&chark Försäljningschef
      Avdelningsansvarig NON food HACCP  
        Ledarskap    
        Budget/Personalansvar    
        Kött    
             
5.2 Butik dagligvaror ICA 1-5 år Butikschef Färskvaror BLU Butikschef
    COOP 1-5 år Säljledare Kolonial Ledarskapsutbildning Försäljningschef
    Axfood 5-10 år Avdelningsansvarig Ledarskap HACCP  
        Budget/Personalansvar Ekonomi  
             
6. Butik dagligvaror COOP 1-5 år Jouransvarig Kolonial Interna utbildningar Avdelningsansvarig
      Medarbetare Frukt och Grönt HACCP  
        Delikatess    
             
7. Butik dagligvaror ICA 1-5 år Butikschef Kött Kött&chark Avdelningsansvarig
    COOP 1-5 år Säljchef Chark Styckare  
    Bergendahls 5-10 år Avdelningsansvarig Styckning Interna utbildningar  
    Köttbutiker 1-5 år Styckare Personal HACCP  
             
Hemsida av KA Webb & Tryck