Om DVH Bemanning & Rekrytering AB 
DVH Bemanning & Rekrytering AB startades 2014 och ägs av
Kent Johansson och Kjelle Dermby.
Sammantaget har vi mångårig erfarenhet både från butik och leverantörsled. 

 

 

 

 

 

 

Kent Johansson har verkat inom ICA-koncernen med färskvaror som inriktning i ca 25 år, varav 16 år som egen ICA-handlare. Har gedigen och lång erfarenhet av att leda, rekrytera och bemanna olika positioner i rollen som ICA-handlare. Har även haft rollen som försäljningschef i leverantörsledet.

Kjelle Dermby är marknadsekonom med 25 års erfarenhet från dagligvaruhandeln genom olika ledande befattningar inom sälj- och marknad i leverantörsledet. Har som säljare, KAM, säljchef och produktchef framgångsrikt representerat och utvecklat några av Sveriges mest kända varumärken.

Branschkunnig samarbetspartner 

DVH Bemanning & Rekrytering AB är specialiserade inom dagligvaruhandeln. I butiksledet ligger vårt fokus på färskvaror.
I leverantörsledet ligger vårt fokus på säljrekryteringar. Vi har gedigen erfarenhet från branschen. Vi har under många år aktivt arbetat med ledarskap, försäljning och marknadsföring och kan med hjälp av detta hitta medarbetare till er organisation. Branschkunskap och erfarenhet gör att vi förstår ert behov och era förutsättningar för vilken kompetens, erfarenhet och drivkraft ny personal ska ha för att lyckas i rollen hos er.

Vi genomför rekryteringar till butik inom alla kategorier och inom butikskök.

 • Rekryteringar åt butik inom dagligvaruhandeln:
  • Butikschef / Säljledare                                                       
  • Färskvaruchef / Köttansvarig
  • Bagare / Konditor
  • Kock / Kallskänka                            
  • Fisk & Skaldjur
  • Delikatess
                                         
  • Avdelningsansvariga:
  • Kolonial/Fryst/Mejeri                       
  • Frukt & Grönt
  • Kassachef / Kassaledare
  • Administration
  • Medarbetare färskvaror

 

Hos oss är du inte bara en i mängden! 

En kund hos oss är inte bara en i mängden. Istället har vi full fokus på att du som kund ska känna dig viktig och prioriterad. Vi är ett personligt företag där ägarna hängivet har ett stort engagemang för våra kunder och branschen. Relationen med våra kunder bygger på förtroende. Vi ska ge er bra service, till rätt kvalitet och leverera i tid. Vi vill bidra till att underlätta för aktörerna i dagligvaruhandeln. 

För varje företag som vill utvecklas är medarbetarnas engagemang en av de viktigaste framgångsfaktorerna.

Med DVH Bemanning & Rekrytering AB hittar ni rätt kompetens!
 

På DVH Bemanning & Rekrytering AB följer vi diskrimineringslagen och vi utgår alltid en kompetensbaserad rekryteringsmetodik. Vi som är involverade i urvalsprocessen informerar oss löpande kring lagstiftningen. Vi lägger grunden redan vid framtagande av kravprofil och våra urvalsprocesser görs med noggrannhet och omsorg för att kunna välja kandidater utifrån rätt kompetens och därmed minska risken för att kandidater väljs bort av fel orsak. På DVH Bemanning & Rekrytering AB uppmuntrar vi en mångfald av sökande och vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför dom aktuella tjänsterna vi rekryterar till.
Hemsida av KA Webb & Tryck